Coaching

Herken je dat? Dat jij degene bent die zich verantwoordelijk voelt en het graag goed wil doen? Herken je dat? Dat je hoofd wel weet hoe het zit echter je lijf anders reageert? Hoe zit dit bij jou?

Je merkt dat je er last van krijgt. Het kost je steeds meer energie om de dingen te doen op de manier zoals je altijd hebt gedaan. De emoties nemen in overhand toe. En dit kan zich in verschillende mate uiten. Verdriet, boosheid, geen zin in iets te doen, je trekt je terug of doet nog harder je best om vast te houden aan wat er was.

Leid je eigen leven

Je omgeving reageert op jouw verandering. Er worden vragen gesteld. Is er iets? Wat is er toch? Confrontatie wordt uit de weg gegaan. Want het gaat toch goed? En dan is er het besef dat het zo niet langer kan. Je wilt dit niet meer, je wilt het anders.

Wat wil jij nu veranderen, welk beweging wil je maken, welke richting ga jij nu op?
Misschien de lat iets minder hoog leggen. Niet langer voldoen aan de verwachting van die ander. Je idee├źn zelf presenteren. Meer luisteren naar je gevoel. Tijd voor jezelf nemen. Alleen je eigen verantwoordelijkheid dragen. Je eigen leven leiden.

Er is altijd een keuze

Realiseer je dat er altijd een keuze is. En dat het verleden je heeft gebracht waar je nu bent. Jouw ontwikkeling is ontstaan door de invloeden vanuit je omgeving zoals o.a. familie, vrienden, school, sport, muziek en werk. Soms hoor je nog een stem vanuit het verleden. Is deze positief dan geeft het kracht en energie. Is deze negatief, dan kan het zo maar zijn dat de intentie anders bedoeld was. Echter heb jij er last van. En de invloed die het op je heeft wil je veranderen.

Het kan ook een verandering zijn in de organisatie, het bedrijf groeit of er wordt gereorganiseerd. Er is onzekerheid over wat er met jouw functie gaat gebeuren. Ook dit is het moment om zelf richting te kiezen. Te onderzoeken waar je energie van krijgt en wat je nu anders wil.

Coaching vraag voorbeelden zijn;

 • Zelfvertrouwen
 • Perfectionisme
 • Emoties
 • Aangaan van relaties
 • Uit het hoofd naar gevoel toe
 • Voldoen aan eigen verwachting
 • Moeite met volwassenheid
 • Gedrag willen veranderen
 • Zichtbaarheid
 • Relativeringsvermogen
 • Veranderen van denkwijze
 • Omgaan met veranderingen
 • Balans in werk en prive

Coachtraject

SanTiKi Coaching helpt jou om te onderzoeken wat jij nu werkelijk belangrijk vindt in de situatie waar je last van hebt gekregen (coachvraag). Om zo tot een verandering te komen die meer bij jou past, een blijvende positieve verandering. Je energie gaat stromen en jij voelt je gelukkiger.

We starten met het kennismakingsgesprek. En als jij besluit om het coachtraject met SanTiKi Coaching aan te gaan, concretiseren we jouw coachvraag en wat je graag wilt bereiken. Het aantal gesprekken varieert tussen de 6 en 10 afspraken. Het is ook mogelijk om het aantal afspraken vast te leggen.

Ben je nieuwsgierig wat een coachtraject voor jou kan beteken? En is het voor jou tijd voor een volgende stap? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek.

Heb je vragen?

Is het voor jou tijd voor een volgende stap? Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met mij op. Ik sta graag voor je klaar.

E-mailadres: info@santikicoaching.nl
Telefoonnummer: 06 125 93 159