Referenties

Vertrouwen terug en kan er tegenaan

Na een zeer bewogen jaar thuis, had ik moeite om werk en privé nog gescheiden te houden én voor mezelf het gevoel, dat ik moeite had om mensen aan te sturen. Vond het makkelijker om mezelf af te sluiten en op die manier even afstand van alles te nemen, met als gevolg dat ik niet meer het gevoel had dat ik op het werk nog aansluiting had met mijn collega’s. Werk werd een moeten, er was niet veel lol meer aan. Nu een paar maand later, is mijn vertrouwen in mezelf weer terug en kan ik er weer tegenaan, wat ik echt geweldig vind.
In de werkomgeving is ondertussen veel veranderd, maar ik ben afgelopen jaar net zo hard mee veranderd en zie ik wel wat de toekomst me brengt. Het was een bijzondere ervaring en heb er zeker veel aan gehad.
ALLROUND OPERATOR CHEMISCHE INDUSTRIE

Eigen grenzen bewaken

Via mijn werk heb ik een coachingtraject bij Sandra gevolgd. Eerst kreeg ik een intake, waar ik binnen een minuut al wist dat ik bij haar een traject zou gaan volgen. Er was meteen een klik. Sandra laat je via een rustige, geduldige weg je eigen vragen beantwoorden en vult via coachende vragen of opmerkingen aan waar nodig. De ontvangst is altijd hartelijk en de sessies vinden plaats in een prettige, lichte kamer. Ze liet me nadenken over mijn eigen grenzen en hoe ik deze kan bewaken. Het heeft me heel veel gebracht. Ik voel me sterker en heb meer innerlijke rust. Ik ben Sandra enorm dankbaar en wens haar alle goeds.
ALLROUND JURIST

Ook als je 60 bent, kan loopbaan coaching van belang zijn.

In 5 gesprekken met Sandra heb ik, na het vervallen van mijn baan in een vak die ik 40 jaar met plezier en passie heb vervult, nog meer inzicht gekregen in wat ik nog wil doen voor ik met pensioen ga. Natuurlijk was dat het doel, maar voor dat we daar mee aan de slag konden was het bijvoorbeeld nodig om te weten hoe ik met mijn frustraties om zou kunnen gaan. Door het actief luisteren van Sandra heeft ze geholpen hiervoor de weg vrij maken. Pas toen konden we volgens mij aan de slag voor het daadwerkelijke doel. Opvallend vond ik dat ook uit een stabiele, gelukkige jeugd aspecten zijn te halen die zijn weerslag gaan hebben op je volwassen leven, die je in je voordeel kunt gebruiken. Hierdoor ontstaat een beeld waarin ik mij zelf natuurlijk heb herkend maar toch nog duidelijker in beeld is gekomen. Uiteindelijk hebben we ook heel concreet functies op een rij gekregen die ik eventueel in mijn organisatie kan gaan bekleden maar zou ook een baan ergens anders tot de mogelijkheden behoren.
De gesprekken hebben altijd op een relaxte maar functionele wijze plaats gevonden. Waardoor je ook rustig thuis komt en de gesprekken ontspannen kunt overdenken.
KOK MET PASSIE, die inziet dat er heel veel andere leuke functies zijn

Assertiever en zelfverzekerder door wederzijdse interacties

Ik ben bij SanTiKi (Sandra) terecht gekomen via mijn werk. Ik had een beoordelingsgesprek waaruit naar voren is gekomen dat ik wat assertiever en wat zelfverzekerder moet overkomen. Ik heb zelf aan de bel getrokken bij mijn werk en de eerste afspraak was snel geregeld. De eerste indruk was van mijn kant zeer positief, er was gelijk een klik. Ik zag gelijk dat er een deskundige in haar vak tegenover mij zat. De gesprekken waren zeer gemoedelijk en in een goede relaxte sfeer en ruimte. Wederzijdse interacties waren prima. Tijdens het traject waren er ook sessies met mijn directe leidinggevende, welke hier ook zeer enthousiast over was.  Ik zou haar direct aanbevelen. Ik was zelf ook na de gesprekken zeer enthousiast en ging altijd met een goed gevoel weer naar huis.
WERKVOORBEREIDER CHEMISCH BEDRIJF

Het heeft mij veel over mijzelf geleerd

Het coaching traject dat ik bij jou heb gevolgd heeft mij veel over mijzelf geleerd. In de gesprekken die wij hebben gevoerd zijn de onderwerpen goed besproken en hebben een positieve invloed op mij gehad. Ik wil je hiervoor bedanken, het heeft mij als mens rijker gemaakt.
BEDRIJFSLEIDER

Persoonlijk geluk

Laagdrempelige coaching wat bijdraagt tot persoonlijk geluk en succes.
HR ADVISEUR

Mooie en waardevolle leerervaringen

Onze gesprekken zijn altijd waardevol. Een oefening wat het omslagpunt om zekerheid te krijgen en onzekerheid op de achtergrond te schuiven. Je hebt mij goed ondersteund in de zaken die mij bezighouden. Het zijn mooie en waardevolle leerervaringen. Mij viel op de heldere kijk die je mij hebt kunnen geven. Het is mij een stuk duidelijker geworden hoe ik tegen de dagelijkse dingen aankeek. Je het mij verder in mijn denkproces geholpen.
VERZORGENDE IG

Meer zelfreflectie

Ik heb geleerd om te luisteren naar mijn gevoel. Ik heb meer zelfreflectie over de toekomst. Ik ga nu meer naar wat ik wil  i.p.v. wat goed zou zijn. Ik kijk in kansen en niet naar zekerheden.
ADMINISTRATEUR

Onvoldoende is nu een behoorlijke voldoende

Wat heb ik geleerd van mijn coaching traject is dat ik niet alles op mezelf moet betrekken. Ik ben weer meer tevreden met mezelf en met het leven. Toen ik bij jou kwam was dat best wel ver te zoeken en gaf ik mijzelf volgens mij een onvoldoende en dat is inmiddels al weer een behoorlijke voldoende geworden. Dit komt omdat jij mij het besef hebt gegeven dat ik best wel wat ben en me best wel kan laten zien. Het zelfportret dat jij van mij had geschetst door middel van een interview  heeft mij ook heel veel gedaan en was ik blij mee. Mijn doel was om in de solliciatiegesprekken en daar op volgend het werk wat ik wellicht zou krijgen mij te laten zien. Ik heb nu twee sollicitatiegesprekken gehad waardoor  ik  nu aan de slag kan. Dus ik heb me laten zien anders zou ik niet aangenomen zijn. Ook door de terugkoppeling van het sollicitatie gesprek heb ik meegekregen dat het een leuk gesprek was. Ik kan dus wel wat :-). Dit wil ik zo vast gaan houden. Ik ben er nog niet dat merk ik wel aan mijzelf omdat ik best heel snel emotioneel ben en dat normaal nooit was. Heb de laatste jaren meer tranen gelaten dan mijn hele leven volgens mij :-).  Ik ben blij dat ik gesprekken met jou mocht hebben, we hebben ondanks dat het best wel lastig was soms ook best veel gelachen. Ik vond het leuke, leerzame gesprekken. Ik heb mezelf weer teruggevonden.
BANKMEDEWERKER

Je nam de tijd en de ruimte

Wat ik heel fijn vond vind is de tijd die je nam en de ruimte die je gaf/ geeft.
FACILITAIR MANAGER

Balans tussen werk en privé is nu beter

Belangrijkste hulpvraag toen ik 9 maanden geleden bij Sandra binnenstapte, was dat ik erg moeilijk afstand kon nemen van mijn werk. Sandra heeft me doen inzien dat ik vaker moet kiezen voor mijzelf, en dat ik mij niet overal verantwoordelijk voor hoef te voelen. Niet alleen in werksituaties maar ook privé heeft me dit al veel opgeleverd. De balans tussen werk en privé is voor mij nu veel beter, en ik voel me tevredener en gelukkiger dan daarvoor.
CONTROLLER

Je bent je eigen sleutel tot succes

Toen ik een belangrijke keuze in mijn leven maakte, het werk dat ik jarenlang met veel passie en plezier heb gedaan vaarwel zeggen, zocht ik de antwoorden op een aantal essentiële vragen. Sandra heeft mij laten zien dat de antwoorden in mijzelf, dicht onder de oppervlakte liggen. Door heel goed te luisteren, mee te bewegen in mijn zoektocht. Neem de tijd, rust, jezelf serieus en vertrouw op je eigen gevoel. Dat is toch een van de belangrijkste lessen die ik uit de waardevolle maar vooral ook leuke sessies heb geleerd. Je bent je eigen sleutel tot succes.
Ik gun iedereen die met zijn/ haar eigen zoektocht bezig is, de ondersteuning van SanTiKi Coaching. Dank Sandra!
VESTIGINGSMANAGER

Gegroeid door Walking In Your Shoes

Sandra is een professionele coach met een mooie mix van een warme persoonlijkheid gecombineerd met een goed analytisch vermogen. Je voelt je snel bij haar op je gemak, wat maakt dat je gemakkelijk bij je diepere lagen komt. Ze begeleidt je, waarbij het voelt als je eigen proces. Ik ben weer een stukje gegroeid mede door “Walking In Your Shoes”, bedankt daarvoor Sandra!
P & O ADVISEUR

Zou ik nog kunnen veranderen?

Regelmatig had ik moeite om met stress om te gaan. Iemand van mijn werk heeft toen Sandra aanbevolen. Ondanks dat ik eerst sceptisch was, ik ben al 50 jaar zo en hoe zou ik nu nog kunnen veranderen, heb ik geen spijt gehad. Voelde me gelijk thuis bij Sandra en had ook het gevoel dat ik alles bij haar kwijt kon. Ben zo’n zes keer geweest en Sandra heeft me op een aantal punten gewezen die ik zelf niet heb gezien. Dit helpt mij om relaxter in het leven te staan en voel me ook rustiger in stress situaties.
APPLICATIEBEHEERDER

Nu zelf aan de slag

Ik heb een aantal zaken uit het coaching traject eruit gepikt om daar voor mijzelf mee aan de slag te gaan en waar ik inmiddels van merk dat ik er profijt van heb.
QUALITY MANAGER

Ook al heb je een beperking, je bent niet beperkt

Dagelijks hoofdpijn, een uitputtend iets wat medisch niet aantoonbaar is. Mijn huidige functie kon ik niet meer vervullen, waardoor we samen op zoek zijn gegaan naar een alternatief. Samen zijn we hier een dik half jaar mee bezig geweest en heb ik veel over mijzelf geleerd. Soms was ik erg lastig en koppig, maar toch wist je mij altijd een andere blik op bepaalde zaken te geven (dat accepteerde ik niet direct, maar als ik daar thuis over na ging denken kon ik niet anders dan je gelijk te geven). Nu heb ik samen met jou een nieuwe uitdaging gevonden bij een andere werkgever, het geeft me weer energie om aan de slag te kunnen. Ik ben je erg dankbaar voor de fijne gesprekken (soms wel confronterend) en de gastvrijheid.
SYSTEEMBEHEERDER

Voelde mij zeer op mijn gemak

Dank je wel voor de wijze waarop je mijn CSI hebt afgenomen. Heb me zeer op me gemak gevoelt en kreeg alle ruimte om over de vragen na te denken. Grappig om te ervaren dat het CSI de hele dag wat aan het rondzingen in me is gebleven.
BEDRIJFSKUNDIGE

Match met onze organisatie

De mogelijkheid van korte interventies en de regionale verbondenheid, maken de match met onze organisatie.
P&O MANAGER

Opvoeding speelde een grotere rol dan ik had gedacht

Allereerst: ik heb erg genoten van de sessies die we hebben gehad Het heeft me weer een stukje dichter bij mezelf gebracht. Dat alleen al is mooi; je denkt jezelf te kennen maar leert toch weer nieuwe dingen. Sommige zaken waarvan ik dacht dat dit gewoon ‘karakter’ van mij was, maar waar opvoeding toch een grotere rol heeft gespeeld dan ik had gedacht. Nurture vs. Nature. Ook de relatie tussen rolmodellen uit het vroege verleden en de persoon die ik nu ben, is toch wel een eye-opener. Het waar ‘kom ik vandaan’ vertalen naar het ‘waar ga ik naar toe’. Ook het kaartenspel tijdens onze tweede sessie was leuk en leerzaam om te doen. Momenten van herkenning. Dat ik denk: ok, zo raar is het dus ook niet dat ik nu in dit vak zit. Maar liet ook mooi het deel zien wat ik nu nog mis. En hoe dat ook weer verband houdt met mijn ‘herondekte persoonlijkheid’. Dat houdt me absoluut bezig. De concrete beroepen brengen dat deel zeker in beeld. Zeker nog continu stof tot nadenken. Ik zie het ook niet als een eindproduct: het is een fundamentele stap (kennis over jezelf en wat je wil) op weg naar een rol dat recht doet of tegemoet komt aan al deze verschillende onderdelen.
MARKETING PROJECTMANAGER

Vertrouwen

Door onze gesprekken ben ik weer op mijn gevoel gaan vertrouwen.
CONTROLLER

Balance is the key of life.

Ik heb mezelf teruggevonden. Ik loop niet meer naast mezelf. Ik ben helemaal mezelf weer! Daardoor kan ik genieten van alles in het leven en vooral de kleine dingen waarderen. Heel erg bedankt voor onze fijne en goed voelende gesprekken. Mede door deze gesprekken ben ik weer diegene die ik altijd graag hebben willen zijn! Sandra, dank je wel!!
BANKMEDEWERKER

Jouw passie voor het vak is zeker merkbaar

Zoals afgesproken zou ik nog feedback geven op het coachingstraject van afgelopen jaar. Ik denk dat we allebei niet verwacht hadden, dat het traject gedurende een periode van een  jaar zou doorlopen. In de vele ups en downs die in deze tijd de revue passeerden, bleken de gesprekken met jou echt iets waar ik naar uit kon kijken en waar ik houvast aan had. Altijd verliet ik je praktijk met een positieve “vibe”. Op je website staat dat je dit vak vanuit je passie beoefent en ik vind dit zeker merkbaar. Dat je niet werkt met een vooropgezet plan, maar het laat komen zoals het komt, vind ik een grote kracht. Ook past dit natuurlijk in de mindfull gedachte van het “hier en nu”. Zelf heb ik jouw werkzaamheden ervaren als zeer betrokken, vanuit een oprechte interesse. Je schroomt hierbij niet om soms confronterende vragen te stellen, of opmerkingen te maken die stof geven tot nadenken of zelfreflectie. De vrijdag na onze afsluiting ging ik weer voor het eerst zonder buikpijn aan het werk, de week erna, waarin mijn collega vakantie had, heb ik fijn gewerkt en dat voelde goed. Meer zelfvertrouwen en energie. Ik heb lang nagedacht of ik ook opbouwende kritiek had, maar dat kan ik eigenlijk niet bedenken. Dus dat lijkt me voor jou ook een opsteker. Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor het afgelopen jaar.
FRONTOFFICE MEDEWERKER

Aanrader voor anderen

Aan onze gesprekken heeft ze zeker wat gehad, breder kijken. Niet vasthouden aan de bekende dingen. Een aanrader voor anderen.
VERZORGENDE