Loopbaan

Weet je dat jouw levensverhaal te maken heeft met jouw loopbaan? Weet je dat dit in een zeer kort loopbaantraject zichtbaar wordt? Ervaar het met SanTiKi Coaching!

SanTiKi Loopbaancoaching is voor iedereen die inzicht en inspiratie wil in zijn/haar loopbaan of studie. Het traject is gebaseerd op een succesvolle Amerikaanse methode, de Career Story Interview. Hierin geeft jouw eigen levensverhaal antwoord op jouw loopbaanvraag. Hier zijn slechts drie gesprekken nodig.

Wanneer SanTiKi Loopbaancoaching

Je kunt al terugkijken op een loopbaan, wat heb je tot nu toe al gedaan? Het werk hoort bij jouw leven. En als je nu naar de toekomst kijkt, weet jij nu even niet hoe het verder gaat. Je voelt dat er een verandering aankomt. Of sta je aan het begin? En vindt je het lastig om richting te kiezen? Ook dan is dit een waardevolle start voor je toekomstige loopbaan.

Innerlijke Zekerheid is jouw Uiterlijke Herkenbaarheid

Er kunnen verschillende redenen zijn, dat je nu op zoek bent naar ondersteuning om te komen tot de volgende stap in je loopbaan. Uiteindelijk leven we in een tijd waarin een langdurig vaste baan niet langer vanzelfsprekend is. Er wordt meer flexibiliteit verwacht. Wel is het zeker dat jij jezelf altijd bij je hebt. En weet je dat jouw innerlijke zekerheid jouw uiterlijke herkenbaarheid is.

Werkwijze SanTiKi Loopbaancoaching

Introduceren Career Story interview als methodiek? We starten met het verduidelijken van de loopbaanvraag. Dan gaan we werken met jouw levensverhaal. Door de openhartige wijze waarop jij de vragen beantwoordt, vind je de antwoorden en de richting waarin jij je wilt gaan bewegen. In onze samenwerking wordt jouw levensverhaal vorm gegeven en wordt je persoonlijke geluksformule duidelijk.
Je zult verbaasd staan hoe veelbetekenend jouw antwoorden zijn. Verbindingen tussen thema’s in jouw leven worden als een rode draad zichtbaar. Het levensverhaal krijgt nieuwe betekenis. Dit geeft hernieuwde energie.

Binnen deze methode wordt niet met testen gewerkt. Interesses, kwaliteiten en drijfveren komen op een andere manier aan bod.Daarna neem je zelf de regie door concrete plannen te maken om zo richting te geven aan je loopbaan. In deze veranderende tijden werk je aan jouw toegevoegde waarde voor welke werkgever dan ook. Of kom je erachter dat je nu je eigen werkgever gaat worden. Dit alles wordt zichtbaar door het levensverhaal. En wil je ondersteuning in het vervolg, dan is dit ook mogelijk in de vorm van persoonlijke coaching.

Kosten SanTiKi Loopbaancoaching

Een traject Career Story Interview (CSI) traject bestaat uit een kennismakingsgesprek, een interview, geschreven ‘levensportret en een terugkoppelingsgesprek. SanTiKi Coaching vindt de toegankelijkheid van deze inspirerende methode belangrijk en hanteert daarom de volgende tarieven:
Particulier: € 245,- / Werkgever: € 495,-

Als narratieve loopbaancoach ben ik aangesloten bij een enthousiast netwerk voor loopbaancoaches die gespecialiseerd zijn in deze methode Career Story Interview. Wij zijn vertegenwoordigd in geheel Nederland. Je kunt mij vinden aan de top van Groningen.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met mij op.

Heb je vragen?

Is het voor jou tijd voor een volgende stap? Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met mij op. Ik sta graag voor je klaar.

E-mailadres: info@santikicoaching.nl
Telefoonnummer: 06 125 93 159