Weet je dat jouw levensverhaal te maken heeft met jouw loopbaan? Weet je dat dit in een zeer kort loopbaantraject zichtbaar wordt? Ervaar het met SanTiKi Coaching!

SanTiKi Loopbaancoaching is voor iedereen die inzicht en inspiratie wil in zijn/haar loopbaan of studie. Het traject is gebaseerd op een succesvolle Amerikaanse methode, de Career Story Interview. Hierin geeft jouw eigen levensverhaal antwoord op jouw loopbaanvraag. Hiervoor hebben we maar drie gesprekken nodig.

Wanneer SanTiKi Loopbaancoaching

Je kunt al terugkijken op een loopbaan, wat heb je tot nu toe allemaal gedaan? Het werk hoort bij jouw leven. En als je nu naar de toekomst kijkt, weet jij nu even niet hoe het verder gaat. Je voelt dat er een verandering aankomt. Of sta je aan het begin? En vindt je het lastig om richting te kiezen? Ook dan is dit een waardevolle start voor je toekomstige loopbaan.

Innerlijke Zekerheid is jouw Uiterlijke Herkenbaarheid

Er kunnen verschillende redenen zijn, dat je nu op zoek bent naar ondersteuning om te komen tot de volgende stap in je loopbaan. Uiteindelijk leven we in een tijd waarin een langdurig vaste baan niet langer vanzelfsprekend is. Er wordt meer flexibiliteit verwacht. Wel is het zeker dat jij jezelf altijd bij je hebt. En weet je dat jouw innerlijke zekerheid jouw uiterlijke herkenbaarheid is.

Werkwijze SanTiKi Loopbaancoaching

We beginnen met het verduidelijken van de loopbaanvraag. Dan gaan we werken met jouw levensverhaal. Door de openhartige manier waarop jij de vragen beantwoordt, vind je de antwoorden en de richting waarin jij je wilt gaan bewegen. In onze samenwerking wordt jouw levensverhaal vorm gegeven en wordt je persoonlijke geluksformule duidelijk.
Je zult verbaasd staan hoe veelbetekenend jouw antwoorden zijn. Verbindingen tussen thema’s in jouw leven worden als een rode draad zichtbaar. Jouw levensverhaal krijgt nieuwe betekenis. Dit geeft nieuwe energie.

Binnen deze methode werken we niet met testen. Interesses, kwaliteiten en drijfveren komen op een andere manier aan bod. Daarna neem je zelf de regie door concrete plannen te maken om zo richting te geven aan je loopbaan. In deze veranderende tijden werk je aan jouw toegevoegde waarde voor welke werkgever dan ook. Of kom je erachter dat je nu je eigen werkgever gaat worden. Dit alles wordt zichtbaar door het levensverhaal. En wil je ondersteuning in het vervolg, dan is dit ook mogelijk in de vorm van persoonlijke coaching.

Kosten SanTiKi Loopbaancoaching

Een Career Story Interview (CSI) traject bestaat uit een kennismakingsgesprek, een interview, geschreven ‘levensportret’ en een terugkoppelingsgesprek. Voor verdieping kunnen we dit traject uitbreiden met aanvullende gesprekken. SanTiKi Coaching vindt de toegankelijkheid van deze inspirerende methode belangrijk en hanteert daarom verschillende tarieven voor Particulier en Werkgever.

Als narratieve loopbaancoach ben ik aangesloten bij een enthousiast netwerk voor loopbaancoaches die gespecialiseerd zijn in deze methode Career Story Interview. Wij zijn vertegenwoordigd in heel Nederland. Mij kun je vinden in de top van de provincie Groningen.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op.

Heb je vragen?

Is het voor jou tijd voor een volgende stap? Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met mij op. Ik sta graag voor je klaar.

E-mailadres: info@santikicoaching.nl
Telefoonnummer: 06 125 93 159