Kom jij uit de IT en nu een coachpraktijk? Hoe dan?
JA, is mijn antwoord, en nog elke dag geeft deze gedachte mij energie en een glimlach op mijn gezicht.

In januari 2012 was het moment dat ik besloot om aandacht te geven aan het enorm gevulde hoofd van mij, die altijd aanstond. En voor nu kan ik zeggen; ”het moment dat mijn pad een andere richting op ging”.
De interesse in het verhaal van de ander was er altijd al, wat bewoog iemand om te doen wat hij deed? Tijdens de eerste maanden van 2012 werd het duidelijk dat ik professionele kennis wilde opbouwen om een werk-gesprek op de goede manier aan te kunnen gaan.

Eenmaal gekozen voor een combi van coachopleiding en NLP werd ik nieuwsgierig naar het verschil in de methodes  NLP, Systemisch Werk en Walking In Your Shoes. Geïnspireerd en enthousiast, is het inmiddels gewoon een ‘Leven Lang Leren geworden’.  De afgelopen jaren heb ik mijn kennis van deze methodes vergroot en er verschillende specialisaties aan toegevoegd. Burn-Out Coaching, Stress Management Coaching, Slaap Coaching en Rouw en Verlies Coaching. Dit jaar, 2024 wordt het een verdiepingsjaar met de naam Systemisch Goud Werk.

Al deze methodes aangevuld met de specialisaties vallen voor mij steeds meer samen en als één geheel werk ik ermee in mijn onderneming. Voor degene die ik begeleid, betekent dit dat ik een coachtraject kan bieden die op maat wordt gemaakt. Want we zijn allemaal uniek en de behoefte van iedereen is verschillend. Aan de basis van de periode die we gezamenlijk optrekken tijdens een coachtraject staan veiligheid, integriteit en vertrouwen voorop. Er is geen oordeel waardoor kwetsbaarheid getoond kan en mag worden.

Mijn eigen verschillende persoonlijke- en werkrollen, zoals kind, familielid, moeder, teamgenoot, werknemer, consultant, manager en mede-eigenaar van een onderneming ondersteunen het coachtraject. Want deze rollen kunnen het verschil maken in de aansluiting met jou als de persoon die ik coach.

Ik werk vanuit mijn praktijk in Holwierde. Een fijne toegankelijke en rustige plek. Het creëert ruimte naar jouw eigen hart als centrum van jouw wereld.

De beweging die tijdens een traject ontstaat en er voor zorgt dat jij er meer voor kiest wat werkelijk bij jouw hoort of past, geeft mij een intens bevestigend gevoel dat ik intuïtief zelf een verrijkende stap heb gezet.

Om je een indruk te geven wie de drempel neemt en binnen komt:

  • Leeftijd 20 tot 70 jaar
  • Man / Vrouw / genderneutraal
  • Alle opleidingsniveaus
  • Diversiteit in branche en functie (vb. receptioniste, controller, it’er, HR, kwaliteit, operator, wachtchef, productiemanager, jurist, directeur ed.)

En alles met als doel om duidelijk vanuit eigen verantwoordelijkheid de kwaliteit in leven (privé en werkgeluk) te beïnvloeden en te veranderen.

Heb je vragen?

Is het voor jou tijd voor een volgende stap? Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met mij op. Ik sta graag voor je klaar.

E-mailadres: info@santikicoaching.nl
Telefoonnummer: 06 125 93 159