Kan een coachpraktijk als eigen onderneming spontaan ontstaan? En dit vanuit werken in de automatisering? Ja, kan ik hierop antwoorden. Dit initiatief is werkelijk gewoon op mijn pad gekomen. De interesse in het verhaal van de ander was er altijd al.

Dit was een reden dat ik in 2012 de coachopleiding ben gaan doen. De ervaringen die ik zelf en bij de ander heb mogen ontdekken, heeft mijn enthousiasme zodanig aangewakkerd, dat ik het nu mijn passie noem. Mijn nieuwsgierigheid naar de verschillende methodes, zoals NLP, Systemisch Werk en Walking In Your Shoes, heeft er voor gezorgd dat ik nu weet en heb ervaren wat een leven lang leren is. Voor mij betekent het een continu proces van ‘werken aan persoonlijke groei’. Voor mij vallen al deze methodes steeds meer samen en als één geheel werk ik ermee in mijn onderneming.

Voor degene die ik begeleid, betekent dit dat ik een coachtraject kan bieden wat past. Want we zijn allemaal uniek en de behoefte van iedereen is verschillend. Aan de basis van de periode die we gezamenlijk optrekken tijdens een coachtraject staan veiligheid, integriteit en vertrouwen voorop. Er is geen oordeel waardoor kwetsbaarheid getoond kan en mag worden.

Mijn eigen verschillende persoonlijke- en werkrollen, zoals kind, familielid, moeder, teamgenoot, werknemer, consultant, manager en mede-eigenaar van een onderneming ondersteunen het coachtraject. Want deze rollen kunnen het verschil maken in de aansluiting met jou als de persoon die ik coach.

Ik werk vanuit mijn praktijk in Holwierde. Een fijne toegankelijke en rustige plek. Het creëert ruimte naar jouw eigen hart als centrum van jouw wereld.

De beweging die tijdens een traject ontstaat en er voor zorgt dat jij er meer voor kiest wat werkelijk bij jouw hoort of past, geeft mij een intens bevestigend gevoel dat ik intuïtief zelf een verrijkende stap heb gezet.

Om je een indruk te geven wie de stap naar mij hebben gezet:

  • Leeftijd 20 tot 70 jaar
  • Man / Vrouw / genderneutraal
  • Alle opleidingsniveaus
  • Diversiteit in branche en functie (vb. receptioniste, controller, it’er, HR, kwaliteit, operator, wachtchef, productiemanager, jurist, directeur ed.)

En alles met als doel om duidelijk vanuit eigen verantwoordelijkheid de kwaliteit in leven (privé en werkgeluk) positief te beïnvloeden en te veranderen.

Heb je vragen?

Is het voor jou tijd voor een volgende stap? Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met mij op. Ik sta graag voor je klaar.

E-mailadres: info@santikicoaching.nl
Telefoonnummer: 06 125 93 159